Известие

Collapse
No announcement yet.

Станахме мн масови

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BillyBoy`
    Mury така е за съжаление Фиат уби сичко истинско във Ланчиа Алфа а самите Фиати не ги коментирам
    То не е чак за съжаление,но което си е истина,си е истина
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

нзм да ви кажа да вярно е че фиат уби марката отвсякаде, 145QV ,GTV 3.2 V6,3.0 V6, 2.0 V6 TB , 156GTA това са според мен истинските алфи.
      Аз прееди бях като всички останали критикувах марката докато един ден не се качих да карам 145QV просто нямаше такава тръпка изпълва ме с удоволствие и най-хубавото нещо е да и чуеш звука kak ръмжи. Аз карам 145 1.4 тс не с голям двигател обаче има огромна граница между другите марка автомобили с такъв двигател за мен алфата е моят живот и сега ще взимам гтв 2.0 тб , а 145-цата няма да я продам за нищо на света, както го пише в подписа ми ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА МЕН АЛФА ДО ЖИВОТ
      Alfa ROmeo 166 2.4 JTD
      Ford Focus mizeren bokluk dobre4e se oturvah ot nego
      Alfa Romeo 145 1.4 TS - EX

Comment

Първоначално публикувано от Gpower
        нзм да ви кажа да вярно е че фиат уби марката отвсякаде, 145QV ,GTV 3.2 V6,3.0 V6, 2.0 V6 TB , 156GTA това са според мен истинските алфи.
        Аз прееди бях като всички останали критикувах марката докато един ден не се качих да карам 145QV просто нямаше такава тръпка изпълва ме с удоволствие и най-хубавото нещо е да и чуеш звука kak ръмжи. Аз карам 145 1.4 тс не с голям двигател обаче има огромна граница между другите марка автомобили с такъв двигател за мен алфата е моят живот и сега ще взимам гтв 2.0 тб , а 145-цата няма да я продам за нищо на света, както го пише в подписа ми ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА МЕН АЛФА ДО ЖИВОТ
        Не е баш така я погледни тук

http://www.clasicosydeportivos.com/Alfa_Romeo.html
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ми какво да кажа това са невероятни коли
          Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Mury
            Венци иска да каже че 145/6 не са истински Алфи а Фиати,което си е живата истина
            Да вярно е и за това отговора е Boxer.
            sigpic33201
            930 Quattroporte

Comment

тва са баш най топ фиатите....
              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

да , но като сравним моделите 145/146 и Браво/Брава джата модела на фиат са супер чупливи поваче от алфите а да не говорим за двигателя им 1.4 12В той е супер ама уникално чуплив другите не чак толко имат проблеми с електрониката горят им бушоните като българска крушка на един приятел се прибираше от морето по тъмно на магистралата до софия му изгаря бушона за светлините 3 - пъти нзм може само при него да се е случило , но тези два модела на фиат са много чупливи
                Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

да , но като сравним моделите 145/146 и Браво/Брава джата модела на фиат са супер чупливи поваче от алфите а да не говорим за двигателя им 1.4 12В той е супер ама уникално чуплив другите не чак толко имат проблеми с електрониката горят им бушоните като българска крушка на един приятел се прибираше от морето по тъмно на магистралата до софия му изгаря бушона за светлините 3 - пъти нзм може само при него да се е случило , но тези два модела на фиат са много чупливи
                  Аз имам Брава 1.4 12В......какво означава супер ама уникално чуплив....и защо аз не съм разбрал първи това нещо откакто я имам вече 4 години...Или просто поредната легенда за Фиат Брава/о
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                  Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

виж може да си попаднал на нещо добро , но моя приятел смени бравото за брава и пак същите проблеми нзм така мисля че се троши или просто защото той е карък и на такива попада
                    Alfa ROmeo 166 2.4 JTD

Comment

Аз нямам нищо против Фиатите. Аз лично карам Фиат Купе и съм доста доволен. ОБАЧЕ! Фиат с малки изключения е масов автомобил. Истинските алфи са само за ценители, защото на сила хубост не става. И който каквото иска да ми разказва, но истинският алфов звук няма нищо общо с боксера. Истинският алфов звук този който те кара да се чувстваш все едно мравки ти се разхождат по гърба. Това е звука на един четирицилиндров редови двигател с два двойни карбуратора или пък на старите V6 мотори. Ето това е звука
                      Alfa Romeo 75 24V

Comment

И какво сега ... да тръгваме по моргите да търсим възможно най старата Алфа щото тия по новите били фиатовски ментета

Comment

Бе тя тая тема, още от началото тръгна на криво. Жалко.
                          Значи да разбирам, че собственик на Брера, ГТ, ГТА или 8C.... не може да е Истински Алфист, колкото и да се напъва. И + това, тея модели като са Фиатови са много гадни... нали?

П.С hsr... Айде всеки да има правото САМ да се самоопределя какъв е и какъв не е Нямам претенции, че съм Алфист. Искам да знам... що е то Само класиката ли?
                          Ей ся пускам една тема....
                          ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

аз като си зимах моята алфа,ходих и гледах само алфа,нищо друго,взех я от стар алфист,и като я взех беше първата след фейслифта в Хасково,сега се напълни,и аз ще я махам.
                            Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
                            Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
                            Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
                            Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

кво ще кажете за една китайска 159 1.8 MPI ?
                              по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Working...
                              X